Gastenboek geslaagde rijles leerlingen

Rijschool met expertise
Niets dan lof voor Leon en zijn rijschool. Hij is niet alleen een goede en fijne instructeur, hij heeft ook aandacht voor jou als persoon. Uit elke les blijkt keer op keer hoeveel passie en plezier Leon heeft in het rijles geven. Dankzij Leon ben ik in één keer geslaagd en ga ik nu met veel plezier en zelfvertrouwen de weg op. Leon, bedankt voor alle inspanningen!

Stef

28 januari 2020

 

Aanpassingsvermogen en engelengeduld
Ik kan alle recensies hier volmondig bevestigen. Zelf was ik zeker geen makkelijke leerling, maar dankzij Leon's inzicht, aanpassingsvermogen en engelengeduld ben ik wel in 1 keer geslaagd! Maar het belangrijkste is dat je na je examen vol zelfvertrouwen achter het stuur zit: bij andere rijscholen leer je hoe je het examen haalt, bij Leon leer je autorijden. Zou het iedereen aanraden!

Noah

20 januari 2020

 

Eerste keer geslaagd!
Ik ben vandaag na de leuke lessen van Leon meteen de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs B.
De lessen waren erg leerzaam en gezellig. Hij neemt altijd de tijd voor je om de lastige dingen nog duidelijker te maken en dat heeft mij ook veel geholpen.
Hier wil ik Leon dan ook voor bedanken, echt een top instructeur.

Bas Veeger

2 januari 2019

 

Leon weet waar hij mee bezig is
Een keuze voor een rijschool maken is geen makkelijke opgave. Veel rijscholen beloven je snel en goedkoop je rijbewijs, maar zo werkt dat natuurlijk niet.
Dit weet ik zelf het beste, want voordat ik bij Leon ging lessen was ik al 25 uur en 3 examens verder, en na 700 euro aan examen kosten is het opeens niet meer zo goedkoop en voel je je goed rot.
Leon heeft erg zijn best voor mij gedaan en afgelopen dinsdag heb ik mijn rijbewijs gehaald! Bij deze rijschool zelfs in 1 keer. Leon is een enorm goede rijinstructeur met een hoop ervaring en hij is enorm professioneel. Hij is realistisch en vertelt je precies hoe het zit, ook al is het niet wat je wilt horen. Daarnaast was het altijd erg gezellig tijdens de lessen en voelde ik me ten alle tijden op mijn gemak.
Kortom, ga niet voor een rijschool met de loze belofte van goedkope prijzen, maar ga voor een rijschool met resultaat!
Groetjes
Kaylee

16 december 2018

 

Rijopleiding
Hallo,
Ik heb mijn rijopleiding gevolgd bij rijschool Kernpunt (Leon). Ik heb in een relatief korte tijd veel van Leon mogen en kunnen leren. Hij heeft mij veel zelfvertrouwen achter het stuur gegeven, ook heeft hij mij veel handige tips en tricks aan geleerd. Ik heb de rijopleiding bij Leon als erg leuk ervaren en raad ook iedereen aan om voor deze rijschool te kiezen!
Btw, als je écht wil leren autorijden i.p.v. met een auto te leren rijden moet je echt voor deze rijschool kiezen. Het geeft je super veel voordelen voor als je zelf de weg op moet!

Ik hoop dat je hier wat aan hebt, als je twijfelt neem gewoon een proefles😉 ( hierdoor is mijn keuze destijds ook gemaakt )

Jorn

17 september 2018

 

Theorieles
Net een gratis erg leerzame theorie les gehad van Leon, ik ben nu helemaal klaar voor mijn examen👌🏽

Bas

13 augustus 2018

 

Vakkundige rijschool
Leon is een erg leuke rij instructeur die tijdens zijn lessen een goede balans heeft tussen een ontspannen praatje maken en serieus lesgeven. Ook was mijn ADD diagnose geen probleem voor hem. Dankzij Leon heb ik nu mijn rijbewijs!

1 augustus 2018

 

Tussentijdsetoets
Ik heb de tussentijdse toets gedaan, omdat die in het pakket zat. Ik dacht eerst dat het een beetje onzin was, maar uiteindelijk ben ik heel blij dat ik dit toch heb kunnen doen. Het geeft je een goed en duidelijk beeld over je eigen voortgang en het zorgt ervoor dat je je eigen verbeter punten weet. Daardoor kan ik nu gericht werken voor mijn examen! Ook scheelt het me nu weer gepriegel met de bijzondere verrichting op mijn examen, omdat ik vrijstelling heb verdiend ๐Ÿ™‚

Jorn

17 juli 2018

 

Super instructeur!
Ik heb lessen gehad van Leon, en vanaf de eerste les wist ik eigenlijk al dat hij een erg goede instructeur is en veel ervaring heeft. Als dingen onduidelijk waren kon hij het altijd haarfijn uitleggen totdat je het snapt. Leon wilt er (natuurlijk) voor zorgen dat je slaagt, maar als je bij hem lest weet je eigenlijk ook 100% zeker dat je veilig op weg gaat nadat je je rijbewijs hebt gehaald.

Vorige week had ik mijn rijexamen en ik ben in één keer geslaagd. Super blij natuurlijk! Met heel veel dank aan Leon.

Met vriendelijke groet,

Léon L.

11 juli 2018

 

kundige instructeur
ik rijd nog niet erg lang bij Leon.
ik reed namelijk eerst bij een andere rijschool. Het verschil in kwaliteit tussen deze twee rijscholen is niet in woorden te beschrijven.
Leon is erg prettig om bij te lessen, hij stelt je gelijk op je gemak en hij weet waar hij het over heeft. Hij heeft veel ervaring en dat is goed te merken. Naar eigen ervaring kan ik zeggen dat alles in onderstaande positieve reacties helemaal waar is!

m.v.g
Kaylee

15 juni 2018

 

tussentijdse toets ervaring
een tijdje terug de tussentijdse toets gehad voor het rijexamen. Super goede manier om te ervaren hoe een rijexamen er aan toe gaat! Ik weet nu wat mij te wachten staat op het echte examen en hierdoor kan ik het examen met veel meer zelfvertrouwen afleggen ๐Ÿ™‚

na de TTT krijg je een aantal goede tips waarmee je aan de slag kan om zo tot een mooi eindresultaat te komen. Zeker een aanrader.

gr stef

14 juni 2018

 

Leon bedankt.
Ik heb afgelopen woendsdag rij examen gehad.
En is was in 1x geslaagd.
Mijn verwachtings patroon was in het begin: rijden en gaan. Maar gaande weg merkte ik dat ik mijn verwachtingen moest bijstellen.
Dankzij de goede gesprekken en alle andere tips kreeg ik een eye-opener. Daardoor ging ik anders tegen het verkeer aankijken en dat heeft ontzettend geholpen. Ik heb mijn theorie/tussentijdsetoets & examen in 1x gehaald.

Bedankt voor alles en suc6 verder

Groeten Lars

24 april 2015

 

in een keer geslaagd door de goeie lessen
altijd goeie lessen met Leon . en hij weet het goed hoe hij het gaat aanpakken. Bij iedereen maakt hij een unieke les van .veder zorgt hij er voor dat je gaat slagen en geeft duidelijk zijn mening.
als je voor goeie persoonlijke rijlessen gaat dan moet je bij Leon zijn .

Leon bedankt !!!!

Gr Dylan

3 oktober 2014

 

In één keer Geslaagd!
Met Léon is het altijd lachen tijdens de les, je leert autorijden op een leuke maar duidelijke manier. Zijn geduld is oneindig en hij blijft manieren zoeken om dingen op een andere manier uit te leggen als je het niet helemaal begrijpt. Vol vertrouwen liet je mij afrijden en ja hoor, in één keer geslaagd!

Léon, enorm bedankt voor je goede zorgen tijdens de lessen!
Groetjes Anouk (20)

23 augustus 2014

 

Goede en fijne lessen
Leon kan zich goed inleven in de leerling en kan daardoor goed en duidelijk uitleg geven. Ik heb bij een eerdere rijschool minder goede ervaringen opgedaan en de lessen van Leon waren gelijk een stuk duidelijker en leuker. Wat mij betreft dus een aanrader als je op zoek bent naar een goede rijschool.

Gr. Jornt

21 augustus 2014

 

Alles in een keer!
In het begin was ik verschrikkelijk zenuwachtig, maar ik kreeg gewoon rustig de tijd om alles aan te wennen. Voor mij waren de lessen niet alleen auto rijden maar ook geloven in mezelf dat ik het allemaal best wel kan en daar heeft Leon me heel goed mee geholpen. Ik ben mezelf best wel eens tegen gekomen maar iedere keer bedacht leon weer een leuke nieuwe vergelijking om het mij allemaal duidelijk te maken, en het resultaat.... alles in een keer gehaald!
Rijschool kernpunt is dus echt een aanrader! je krijgt de tijd die je nodig hebt, het is gezellig en leerzaam!

Leon bedankt voor het vertrouwen en de tijd!
groetjes Lisanne

22 juni 2014

 

in een keer geslaagd:)
Door het geduld en de geweldige uitleg van leon ben ook ik in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik vond het niet altijd even makkelijk maar door de motivatie en uitleg van leon, lukte het uiteindelijk toch.
Leon bedankt voor de goede maar vooral ook gezellige lessen!!

Cynthia(18)

11 mei 2014

 

geslaagd
Gister heb ik mijn 1e praktijkexamen gedaan en ben hiervoor geslaagd!!

De lessen bij leon waren meer dan alleen leren autorijden, ik heb bij leon een heel groot stuk faalangst afgeleerd en ondanks dat sommige lessen gewoon heel slecht gingen heeft leon mij altijd weten te motiveren voor de volgende les!

Kernpunt rij-opleidingen is zeker een aanrader waard

Jochem (19)

18 januari 2014

 

Écht?!
Jaaaaa vandaag mag ik eindelijk mijn rijbewijs ophalen ๐Ÿ˜€

Leon, ontzettend bedankt voor de gezellige lessen! Ik heb veel bewondering voor je eindeloze geduld, je vermogen om bij iedere leerling de juiste aanpak te kiezen (hoe verschillend ook), je schijnbaar onuitputtelijke bron van metaforen om iets duidelijk te maken als ik het nóg niet snapte ;), je souplesse in het omgaan met wetten/regels als dat nodig was om grenzen te verleggen, maar vooral voor je niet aflatende vertrouwen in een goede afloop ๐Ÿ™‚

Dankzij jou ben ík vol vertrouwen mijn rij-examen ingegaan en in één keer geslaagd! (als ik nog niet in wonderen geloofde, dan nu zéker wel :))
Nogmaals dank ๐Ÿ™‚

Groeten, Liset (25)

2 januari 2014

 

ik was en zo een..
De eerste les.. zweet stond me in mijn handen en de spanning was van me af te lezen. Leon liet mij wennen in de auto en voelde aan wanneer ik weer iets nieuws kon leren. Steeds leerde ik Leon beter kennen. Het is niet voor niets een rijopleiding, leren van fouten! Moeilijk! Maargoed ik ben een doorzetter en moest mijzelf ertoe zetten om gewoon door te blijven gaan. Autorijden kon ik (eindelijk!). Ondanks enorme spanning, de TTT toets gehaald! En een extra bevestiging! Al snel dan ook het examen. De lessen waren soms frustrerend maar ook veel lol! Examen gedaan met de ervaring van TTT. Ook het examen ging niet foutloos maar gelukkig zag de examinator toch een leuke chauffeur in mij! GESLAAGD! En ook ik in 1x! Ik had het nooit verwacht. Leon bedankt voor je vertrouwen en je lessen! Heb het toch als leuk ervaren! Succes verzekerd bij rijschool kernpunt!:)
Ellen(23jr)

4 december 2013

 

Mededeling!
Dit is een mededeling voor iedereen die nog op zoek is naar een rijschool. Stop met zoeken want je bent bij het juiste adres. Met rijschool Kernpunt/ Leon krijg je plezier in het autorijden. De rijlessen zijn uitdagend, leerzaam en gevarieerd. De balans tussen leren en plezier creëren voor het autorijden is van uitmuntend niveau. Leon ontzettend bedankt voor alle lessen!! Ik ben blij dat ik voor jou als rijschool/instructeur heb gekozen!!

Groeten Melle

11 september 2013

 

Geslaagd!
Supertof! In één keer geslaagd! ๐Ÿ™‚ Leon, ontzettend bedankt voor alle leuke en vooral leerzame lessen! Ik heb altijd flink genoten tijdens de lessen! Rijschool Kernpunt kan ik iedereen aanraden!
Groeten Arnaud

8 mei 2013

 

Leerzaam
Net TTT gehad, ging prima en heb er veel van geleerd! Nu door naar het examen! Altijd leuke en leerzame lessen bij Leon! Kernpunt is een echte aanrader, top!
Arnaud

5 april 2013

 

Leon bedankt!
Leon bedankt voor alle lessen, het was altijd erg gezellig in de les en natuurlijk vooral leerzaam!
Omdat het altijd zo ontspannen was in de lessen ging het examen ook lekker rustig. Voor mijn gevoel ook snel omdat ik goed was voorbereid! Dat had ik niet verwacht van me zelf!

Leon bedankt!!

Jelle

29 augustus 2012

 

Geslaagd!
Van de motor af laten slaan tot een perfecte hellingproef en van geklungel op een kruispunt tot een afrit op hoge snelheid: de lessen bij Leon waren altijd super! De ene keer kwam ik mezelf alleen maar tegen terwijl ik de andere keer met de grootste bigsmile op mijn gezicht de deur achter mij dichtdeed. Ik kan Kernpunt voor iedereen aanraden, het waren toplessen! Bedankt!
Robbin-Jan

6 augustus 2012

 

GESLAAGD!
Hoooooiiii Leon,
Ik wil je ontzettend bedanken voor de leuke tijd met de rijlessen.
Ik vond het een zeer aangename manier van les krijgen, zal het ook zeker gaan missen.
Maar ga nu mn rijbewijs halen bij de gemeente..haha..yoepy!!
(in 1x geslaagd)
groetjes,
Jansje.

19 juli 2012

 

Eindelijk
De kogel is door de kerk! eindelijk toch maar ingestapt en gaan lessen. Toffe eerste les! Meteen al sturen en zo. Ik was wel zenuwachtig maar ik hoefde niet voor de deur te beginnen. Toch wel prettig dan hoeven niet alle buren mee te genieten. En je voelt je wat minder gespannen als je op een rustige plek bent. Had ik eerder mee moeten beginnen ben al een tijdje 18 maar het valt allemaal errug mee. Gave auto trouwens

Melissa

9 juli 2012

 

opluchting
nou snap ik waarom het bij mijn vorige instructeur niet ging. Goeie lessen zijn me nu wle duidelijk geworden. Ik hoor van jou meer in een les dan van mijn vorige instructeur in 5 lessen. Bedankt Leon! Ik zit nu met een heel wat beter gevoel in de les
Nou nog even slagen!

Jeroen

4 juli 2012

 

hallo
Vandaag eerste (proef)les gehad! Dat was spannend. Te gekke ervaring en leuke instructeur. Ga ik wel bij lessen.
Leuk dat je dan je geld voor de proefles terugkrijgt

Janneke

27 juni 2012

Wil je ook een reactie insturen?

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat.ย Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiรซnt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.