Home » Over Rijschool Kernpunt

Rijles geven, daar ben ik voor geboren…

Mijn naam is Leon Dovermann, geboren en getogen in Amsterdam en eigenaar van Rijschool Kernpunt in Zwolle.

Al heel jong ging ik mee achterin in de lesauto van mijn vader. Mijn vader was toen militair rijinstructeur. Later had hij een eigen rijschool. De passie voor rijles geven zat er dus al jong in.

Toch duurde het nog even voordat ik echt rijinstructeur werd.

Na een korte carrière als planner in de transportsector ben ik rijinstructeur geworden.
Nou, dat was wat je noemt thuiskomen!

Eindelijk was ik daar waar ik altijd al wilde zijn: In de auto om rijles te geven en leerlingen goed op te leiden voor het rijbewijs!

Rijles bij Rijschool Kernpunt in Zwolle

Eigen rijschool in Zwolle

Na te zijn begonnen met mijn eigen rijschool in Amsterdam ben ik met mijn rijschool uiteindelijk in het mooie Zwolle terecht gekomen.
Intussen woon en werk ik hier al jaren! Zwolle is gewoon de fijnste stad om in te werken en zéker om in te leren autorijden!

Rijles in 2021

Intussen ben ik al heel wat jaren en meer dan 5 miljoen kilometer met veel enthousiasme bezig in dit mooie beroep en heb ik honderden leerlingen opgeleid naar het rijbewijs.
Ik heb mij door de jaren heen ontwikkeld tot een allround rijinstructeur.

Dus of je nou een ‘niets aan de hand’ leerling bent, of iemand met dyslexie, een vorm van autisme, adhd/add, faalangst of iets anders, je bent bij mij aan het juiste adres.
De auto’s van tegenwoordig hebben ook steeds meer handige hulpsystemen, dat ontdek je snel genoeg tijdens mijn rijlessen.
Ik vertel je dan precies hoe je daarmee om moet gaan.

Van harte nodig ik jou daarom uit om vrijblijvend eens een gratis proefles te nemen.
Dan kun je het zelf ervaren,
En je kunt al beginnen met het 2toDrive-programma, als je 16½ bent. Kom genieten van het mooie autorijden en kom lessen in een jonge moderne lesauto, die van alle gemakken is voorzien.

Vele anderen gingen je al voor!

Graag tot ziens bij mij in de lesauto!

Leon

Een gratis proefrijles auto aanvragen

Gratis proefles aanvragen

Heb je nog nooit achter het stuur gezeten? Dan wil je graag kunnen ervaren hoe dat is. Wij helpen je graag bij je keuze voor een rijschool. Vraag nu een gratis proefrijles aan.

Tussentijdse toets aanvragen

Theorie rijlessen

Voordat je praktijk rijexamen mag doen, moet je natuurlijk eerst de regels goed kennen. Wij bieden jou een theorieopleiding aan om al deze regels snel toe te kunnen passen tijdens de rijlessen.

De rijles pakketten van rijschool Kernpunt Zwolle

Onze lespakketten

De één heeft meer talent dan de ander, uiteindelijk halen we allemaal het felbegeerde rijbewijs. Alleen hoeveel lessen heb je nodig? Wij bieden in ieder geval verschillende pakketten aan.